www.elllobregat.com
Lliurat el V Premi d’Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil

Lliurat el V Premi d’Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil

El certamen està convocat per la Fundació Orienta amb el patrocini de l’Ajuntament

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Fundació Orienta, una entitat que des de 1974 es dedica a l’atenció de la salut mental d’infants i joves a Sant Boi i altres municipis del Baix Llobregat, ha lliurat el V Premi d’Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil.
El guardó, que té una dotació de 6.000 euros, ha estat per a un estudi sobre els canvis clínics en adolescents amb trastorn psíquic tractats en hospitals de dia.

El Premi d’Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil està convocat per la revista que edita la Fundació Orienta amb la finalitat d’estimular els professionals de la psiquiatria, de la psicologia i de les ciències mèdiques i socials perquè treballin en l’àmbit de la prevenció i el tractament de la salut mental dels col·lectius de menys edat. El certamen té una periodicitat biennal i està patrocinat per l’Ajuntament de Sant Boi.

Acte de lliurament dels guardons
L’alcalde, Jaume Bosch, ha presidit l’acte de lliurament dels premis que s’ha celebrat el dijous, 18 d’octubre, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Abans de fer públics els treballs seleccionats ha tingut lloc la conferència “Relació mare-fill: un niu amorós per a la salut mental” a càrrec de la psicòloga i psicoanalista Hilda Botero.

El certamen també ha lliurat un accèssit, amb 600 euros de premi, al treball titulat “Experiència de victimització i polivictimització en una mostra clínica de menors: internalització, externalització i sintomatologia psicopatològica”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios