www.elllobregat.com
Fòrum empresarial de Sant Boi

Fòrum empresarial de Sant Boi

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Fòrum ha esdevingut un punt de trobada periòdic de reunió amb empresaris locals que propicia la suma de sinergies i l’intercanvi d’experiències per millorar l’economia local i generar ocupació.

Així doncs, en aquesta ocasió comptem, com a conferenciant, amb el Sr. Fabrice Ducceschi, director general de Nutrexpa Alimentos, que ens presenta la ponència “La gestió de la marca en el nou escenari econòmic”. El senyor Ducceschi ha estat al capdavant d’importants empreses amb marques molt consolidades com ara Nutrexpa i ha sigut director general de Nike a Espanya, Portugal i França.

A més, el senyor Duccheschi té una vinculació important amb Sant Boi ja que és un gran aficionat al rugbi i membre de la Junta Directiva de la UE Santboiana.

La ponència ens ofereix una visió del paper de les marques en l’actual entorn, particularment difícil, i mostrarà com entendre’n la rellevància i el paper en l’èxit de qualsevol negoci, així com la manera de com gestionar la planificació i l’evolució de la marca en el temps.

Aquesta edició del Fòrum va tenir lloc el 13 de novembre a l’Hotel Frontair Sant Boi.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios