www.elllobregat.com

Sant Boi difon consells de salut del portal Infermera Virtual

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’alcalde, Jaume Bosch, i el president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Albert Tort, han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual l’Ajuntament facilitarà a la ciutadania de Sant Boi l’accés al portal de promoció i educació de la salut Infermera Virtual.
Aquest portal és una eina educativa i de divulgació de coneixements sobre la salut elaborats i avalats per especialistes del món la infermeria. Les persones que hi accedeixen poden rebre consells i respostes professionals per gaudir d’una vida més saludable. La pàgina web de l’Ajuntament compta des d’avui amb un enllaç permanent amb el portal Infermera Virtual. En aquest espai web, les persones usuàries podran rebre al correu electrònic, amb periodicitat quinzenal, consells i notícies sobre salut en format RSS,.

Redacció ||

NOTA ACLARATÒRIA: Sant Boi difon consells de salut del portal Infermera Virtual.

En relació a la nota de premsa enviada el 7 de novembre amb el títol "Sant Boi difon consells de salut del portal Infermera Virtual", relativa al conveni de col·laboració signat amb el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, l'Ajuntament vol fer les següents consideracions:
  • --A l'esmentada informació hi apareixia un error, ja que es deia que, com a fruit del conveni, els ciutadans i les ciutadanes rebrien al correu electrònic consells de salut del portal Infermera Virtual mitjançant el sistema RSS, quan en realitat el que s'ofereix és una sindicació de continguts d'aquest portal a través de la pàgina web de l'Ajuntament,
  • --Els ciutadans, per tant, no rebran consells al seu correu electrònic, sinó que podran accedir a aquests consells d'Infermera Virtual des de la portada de la pàgina web municipal, www.santboi.cat.

Us demanem disculpes per les possibles molèsties que aquest error us hagi pogut ocasionar.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios