www.elllobregat.com
L’Ajuntament i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya impulsen el comerç de la vila

L’Ajuntament i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya impulsen el comerç de la vila

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La signatura del conveni es va formalitzar el passat 8 de novembre a l’Alcaldia, a càrrec de l’Alcalde Xavi Paz, del Sr. Josep Maria Recasens, Director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, i del Sr. Jordi Vilaprinyó, president de la Unió de Botiguers, acompanyats del Tinent d’Alcalde Joaquim Martí.
Aquest conveni permetrà l’impuls de diferents actuacions de promoció del Mercat, la millora dels seus serveis comercials i la implementació de noves tecnologies, així com diferents accions socials i mediambientals. Alhora, l’aportació de finançament també es destinarà a consolidar i promoure el centre comercial a cel obert de la vila.

Recordem que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya és l’entitat de la Generalitat que atén les necessitats de tres sectors que tenen identitats pròpies clares i alhora comparteixen molts objectius. El Consorci gestiona les polítiques públiques de promoció d’aquests sectors a Catalunya, i treballa per enriquir les sinèrgies i la participació de tota mena d’institucions i actors socials vinculats amb el Comerç, l’Artesania i la Moda.

L’Alcalde ha remarcat que amb aquest conveni es reforça “l’aposta pel comerç que estem duent a terme, un sector que genera ocupació i dinamisme a la nostra vila” i que “complementa les accions de promoció i ajudes fiscals que estem aplicant des de l’Ajuntament al sector”. Per la seva part, el tinent d’alcalde Joaquim Martí ha volgut posar l’accent en la importància “de protegir el model comercial de la vila i del país, que té en la proximitat i la qualitat els seus trets definidors”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios