Sant Feliu de Llobregat

El Mehdi Aboujanah i Hasna Bahom guanyen la Sansi

La prova atlètica que es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat ahir diumenge va aplegar 1.300 participants.

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Marroc ha posat avui la seva bandera a la primera Sansi de Sant Feliu de Llobregat, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’ajuntament d’aquesta localitat i disputada durant el matí d’ahir diumenge sobre un recorregut urbà de 5 quilòmetres.
Tant en categoria masculina, amb la victòria de El Mehdi Aboujanah, com en categoria femenina, amb el triomf de Hasna Bahom, el país africà ha vist com varis dels seus atletes copaven les primeres places de la cita catalana.|1.300 persones havien esgotat els dorsals els dies previs, arribant a meta, malgrat la pluja, més d’1.100, entre adults i menors, portant-se una motxilla amb obsequis dels patrocinadors, en la primera edició de la prova, que tenia com a punt de partida el pavelló d’esports Andrei Xepkin i com a final la pista d’atletisme. El Mehdi Abouajanah, va avantatjar en sis segons al també marroquí Mohamed Ait Ben Aissa, segon, i en dos més al català Iván Zarco. Marc Alcalà, del FC Barcelona, cambra, i Mohamed Hja, cinquè, van completar el top 5 de la prova.

En la classificació femenina, l’africana Hasna Bahom, del Club Atletisme La Sansi, es va anotar una folgada victòria enfront de la ucraïnesa Inna Lébedieva, i a l’atleta internacional Eva Arias, tercera.

Cares conegudes
No només atletes van córrer La Sansi de Sant Feliu, ja que van estar presents la tennista Lara Arruabarrena i la taekwondista Laura Urriola, totes dues amb un temps de 27’43’’, el presentador Xavier Bonastre (101º amb 19:58) o l’ex jugador d’handbol Andrei Xepkin (319º amb 24’04’’), dorsal numero 1 de la cursa.