www.elllobregat.com

El parc de la Sínia, guardonat amb el premi Columpio de Plata

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’àrea de jocs infantils del parc de la Sínia de Viladecans ha estat reconeguda com una de les millors d’Espanya en rebre el premi Columpio de Plata.
La instal·lació ha estat guardonada per la seva “originalitat en el disseny, valor lúdic, seguretat, accessibilitat i integració generacional” amb el segon premi del 3r Concurs estatal d’Àrees de Jocs Infantils a la categoria de municipis de 50.000 a 150.000 habitants.

El Concurs d’Àrees de Jocs Infantils, organitzat en el marc del saló ExpoAlcaldía de Fira de Saragossa, porta des del 2008 reconeixent la inversió dels ajuntaments en la millora i revitalització de les zones d’oci per als més petits i el conseqüent interès per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. El jurat està format per entitats com l’agència de qualificació de la qualitat AENOR, l’empresa de control de la seguretat en instal·lacions públiques ASES XXI o l’Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics.

Caràcter modern i lúdic
L’àrea de jocs infantils de la plaça de la Sínia es va instal·lar quan aquesta, propera a l’Escola Bressol Municipal La Pineda, l’Escola Doctor Trueta i un hipermercat, va ser remodelada l’any 2010. En les obres de construcció de la plaça i l’àrea infantil van participar els alumnes d’una Escola Taller municipal per desenvolupar les pràctiques de la seva formació.

La zona de jocs té una superfície de 280 metres quadrats, un 17% del total de la plaça, i se situa sobre un colorit paviment de cautxú per esmorteir possibles caigudes.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios