www.elllobregat.com
Els Pastorets de Sant Boi

Els Pastorets de Sant Boi

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Col·lectiu teatral Tripijoc ja fa vint-i-set anys que vàrem començar aquesta aventura. De fet, no començàvem de zero. Ja portàvem el bagatge de dues etapes anteriors de Pastorets a Sant Boi personificades en els iniciadors d’aquesta etapa actual.
El primer va ésser recuperar l’espai físic del teatre, el Centre Parroquial, el “Sentru” de tota la vida, vaja ¡.Varem fer de tot, de fusters, manobres, paletes, electricistes amateurs... Molta iŀlusió i pocs mitjans. El de sempre…

Després va venir el recuperar el “personal”. Actors veterans i jovenalla. Tothom hi cabia perque els necessitàvem a tots. I així vàrem començar. Amb molta empenta i ganes de passar-ho bé.

En aquests vint-i-set anys han passat moltes coses. Hem patit, ens hem emocionat i, sobretot, hem rigut, hem rigut molt, els de l’escenari i els de la platea. Hem fet diverses versions dels Pastorets, més serioses, més poca-soltes, amb més o menys música, amb més o menys espectacularitat. I poc a poc , agafant d’aquí, retallant d’allà, a partir de la versió de Anglada i Tàpies, hem anat construint la nostra pròpia versió dels Pastorets. Els Pastorets de Sant Boi.

Text: L’Estrella de Nadal (versió lliure) Autor del text: Rafel Anglada i Josep C. Tapias,

Lloc de representació: Cal Ninyo. Major, 43. Sant Boi de Llobregat

Dates de representació:

25 ,26, 28, 29, 30 de desembre de 2012 a les 19 h.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios