www.elllobregat.com

Viladecans

Voluntariat Units d’Unilever i l’Ajuntament netegen les platges

Voluntariat Units d’Unilever i l’Ajuntament netegen les platges

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Voluntaris de la multinacional Unilever i de Viladecans acondicionen la zona dunar de les platges de Filipines.
Desenes de voluntaris d’Unilever, juntament amb empleats de l’Ajuntament de Viladecans, es van encarregar de netejar la zona dunar de les platges de Filipines de la localitat.

Aquesta iniciativa forma part del Programa de Voluntariat Units d’Unilever, que va néixer el 2007 en el marc de la responsabilitat social corporativa de la companyia com part del compromís de crear un futur millor cada dia.

Amb aquesta acció, a més, Unilever posa en marxa una de les accions previstes en el seu pla per millorar la qualitat de vida i l’entorn mediambiental de Viladecans, ciutat on estan ubicades les seves oficines.

La del Remolar és una les zones més afectades per l’ocupació de plantes invasores que eviten el creixement de plantes autòctones de la regió. Durant més de dues hores, els voluntaris es van encarregar de retirar totes aquelles varietats de plantes exòtiques més persistents (Oenothera biennis, Xanthium echinatum) així com la vegetació ruderal (Chenopodium album), que creixen descontroladament en tota la zona lunar de la platja, han informat des de la multinacional Unilever.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios