www.elllobregat.com

Quan deixem cremar un foc tard o d’hora algú l’haurà d’apagar

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
A Catalunya, durant l’any 2007, és va iniciar un gran incendi que ha estat devastador per a tot el nostre país, va sorgir de les branques del tripartit i va estar alimentat per una disbauxa i unes gestions nefastes i descontrolades tant de l’economia com de l’estat del benestar de Catalunya.
Aquestes polítiques es van transformar en l’alè d’oxigen que va avivar un foc que ha estat cremant fins a l’actualitat, on a dia d’avui ja només tenim les brases, el foc residual, que no són més que el record latent d’una etapa que ens ha abocat a una pobresa injusta. Aquest incendi provocat pel tripartit ens ha conduit a un precipici on l’estat del benestar perilla amb urgència, han estat les esquerres que ara surten al carrer amb pancartes de tisores els culpables d’aquesta situació. Senyors si no haguéssiu malgastat els nostres diners, si haguéssiu estat responsables i haguéssiu apostat realment pels serveis públics ara no ens trobaríem amb aquest panorama.

CIU entra en acció al gener del 2012, i el paper que està obligat a prendre és el de bomber, s’ha d’apagar aquesta descontrolada bogeria i començar a construir tallafocs per impedir que el foc continuï avançant. A l’hora s’ha de començar a replantar tot aquell terreny que ha estat maltractat i cremat, si volem tornar a tenir boscos no només hem de començar a treballar la terra sinó que necessitem els esforços de tots i totes per poder tenir ben aviat aquests brots verds que seran un clar senyal del renaixement de Catalunya com a poble ric i pròsper. Però, malauradament no totes les formacions polítiques podem treballar a la una, certs protagonistes que varen formar part del tripartit, i per tant són culpables d’aquest paisatge tan desolador, sembla que tinguin nostàlgia d’aquella etapa i posen traves i obstacles a qualsevol de les gestions que CIU proposa o dur a terme.

Mireu senyors, ja no podem canviar res de tot el que vareu destruir, ja no som a temps d’aturar totes les males gestions que vareu dur a terme, però us demanem per dignitat ètica i moral, no com a polítics sinó com a ciutadans, que deixeu de mirar pels vostres interessos i comenceu a treballar de veritat per Sant Boi i comenceu a pensar en les verdaderes necessitats de tots els vostres veïns i veïnes, només així podrem continuar avançant. CIU està compromès amb el poble i vetlla pels drets de tots els ciutadans, un clar exemple és el treball que s’està realitzant perquè en breu puguin iniciar-se les obres de l’escola Gaudi, no oblidem les necessitats, ans al contrari apaguem focs i fem planters.||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios