www.elllobregat.com

CiU camina al vostre costat

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Poques coses em fan tan feliç com les notícies que tot seguit compartiré amb vosaltres:
En primer lloc, hem aconseguit juntament amb pares, ampa, etc. la reobertura de la línia de P3 de l’escola Parellada. Ciu de Sant Boi ha treballat de valent perquè això hagi estat possible, s’ha posat al costat de les famílies afectades i els hi ha donat suport incondicional fins que, finalment, s’ha complert el nostre objectiu.

En segon lloc, hem aconseguit que les taxes abusives als restauradors per tenir taules i cadires al carrer passin a ser d’un preu just i digne, tot això ha estat possible gràcies a la plataforma de restauradors de Sant Boi i a un treball d’un any i mig de Ciu de Sant Boi, partit que s’ha entregat totalment a la lluita d’aquesta causa. A partir d’aquest mateix Juliol del 2013 les taxes es redueixen entre un 50 i 80 %, segons categoria. Si ja has pagat el trimestre d’estiu i t’han cobrat la taxa antiga has de fer una reclamació formal a l’OMAP (a l’entrada de l’ajuntament), i si has d’anar a pagar aquests propers dies la taxa de taules i cadires recorda sol·licitar la nova taxa pressupostaria! En el diari “Viure a Sant Boi”, concretament a la pàgina 10, podeu observar la notícia de la baixada de les taxes de taules i cadires en el sector de la restauració a Sant Boi, en realitat però no s’estan aplicant. Més informació: www.santboi.cat (Normativa i ordenances)

En tercer lloc, hem aconseguit la reducció dels preus abusius dels pisos de protecció oficial de Claus que eren els més cars de Catalunya, Ciu de Sant Boi encara no està satisfet i pensa que encara poden arribar a ser més econòmics i segueix insistint en destinar-los a la finalitat social per la que van ser construits i no pas per a fer negoci.

En quart lloc, hem aconseguit que el Festival Altaveu torni a la plaça de l’Ajuntament d’on mai hauria d’haver deixat de fer-se. Creiem que tots, joves i grans de Sant Boi, han de tenir les mateixes oportunitats alhora de poder disfrutar de la cultura i que aquesta no ha de ser exclusiva per alguns pocs.

En cinquè lloc, hem aconseguit que aquesta tardor s’incrementi la il·luminació a la rambla Rafael Casanova, que des de fa més de cinc anys ha estat un dels punts de la ciutat amb menys il·luminació, creant així inseguretat ciutadana.

En conclusió, joves i grans, veïns de la rambla, pares de l’escola Parellada, bars i restauradors de Sant Boi i 1.500 joves afectats pels pisos de protecció oficial, que sapigueu que continuem treballant per vosaltres i per totes les persones i entitats de Sant Boi, però no ho podem fer sols necessitem que camineu al nostre costat.

Us fem arribar el correu electrònic per si teniu algun dubte o si voleu que us atengui personalment: [email protected] . També podeu trucar a l’ajuntament al 936351200 i preguntar pels regidors: Jordi Garcia o Olga Garcia, en cas de no trobar-nos preguem deixeu nota de la consulta i el mes aviat possible ens posàrem en contacte amb vosaltres .||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios