www.elllobregat.com

Martorell

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, premiat per la seva gestió hospitalària global

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, premiat per la seva gestió hospitalària global
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha rebut, el Premi Top 20 per a la seva gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals generals mitjans. Es tracta d’una iniciativa d’avaluació externa que porta més de nou anys de funcionament amb més de 150 hospitals participants d’arreu de l’Estat espanyol.
És la cinquena vegada que assoleix una distinció d’aquests premis que promou l’empresa de serveis professionals IASIST. La directora mèdica de l’Hospital de Martorell, Yolanda Cuesta, va recollir el premi a l’auditori Rafael del Pino, a Madrid.

El programa Top 20 és una iniciativa dirigida als hospitals que voluntàriament i gratuïta desitgen que aporta una comparació útil per a la millora de resultats de qualitat, funcionament i eficiència a partir de l’avaluació de centres participants del Sistema Nacional de Salut espanyol i també del sector privat.

Aquest programa l’impulsa l’empresa Iasist, de serveis professionals de valor afegit que ofereix a proveïdors de serveis sanitaris, financers i a la indústria sanitària la informació de contingut clínic i econòmic necessària per a la millora de la qualitat i l’eficiència de les seves organitzacions i dels serveis oferts als clients.

Cinquè reconeixement en cinc anys
L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha rebut el cinquè premi Top 20 en només cinc anys en la categoria d’hospitals generals mitjans. Aquesta distinció està dirigida a aquells centres hospitalaris que tenen una mitjana de 184 llits i ocasionalment hi ha residents d’especialitats. Aquest cop ha estat en la gestió hospitalària global.

La prioritat de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell continua sent l’atenció als pacients. Cuesta assenyala que “nosaltres seguirem vetllant per a l’assistència per seguir donant la millor atenció als pacients i reduir la llista d’espera al màxim possible”. En l’entrega de premis, els professionals de la salut van coincidir en mantenir la qualitat del servei tot i la situació econòmica actual. L’alcalde Salvador Esteve, que alhora és el president del patronat de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, s’ha adreçat en una carta als treballadors i proveïdors del centre assegurant que “aquest guardó s’ha aconseguit gràcies a tots els professionals i empreses que directament o indirectament col·laboren a fer que el nostre hospital sigui, cada dia, una institució millor”.

19 hospitals catalans premiats

Dels 44 hospitals guardonats en la cerimònia, 19 han estat centres sanitaris catalans, que han rebut 27 premis en les diferents categories.

Les distincions han estat per a l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu Hospital Clínic, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Hospital Universitari de Bellvitge, Consorci Sanitari
de Terrassa, Hospital Universitari Mútua de Terrassa, Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Consorci Hospitalari de Vic, Fundació Hospital Asil de Granollers, Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, Consorci Sanitari del Garraf, Consorci Sanitari de l’Anoia, Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Consorci Sanitari Integral Centre Atenció Integral Dos de Maig, Hospital Comarcal de Sant Bernabé, Hospital de Campdevànol Comarcal del Ripollès, Hospital Comarcal del Pallars, Hospital de Sant Jaume d’Olot i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

J.C.Chueca||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios