www.elllobregat.com

Equivalenza es reserva el dret de recórrer la sentència en contra seu per publicitar els seus perfums utilitzant marques de la multinacional Puig

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

En un comunicat, aquesta companyia catalana, que el gener passat va estrenar nova seu a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), emmarca la demanda de Puig en una “etapa inicial” de la seva activitat, quan operava al costat de l’empresa Refan amb la marca Equivalenza Refan.

 Després de trencar amb aquesta empresa, Equivalenza subratlla que “les línies d’actuació han estat clares en relació amb la promoció de la pròpia marca sense utilitzar el nom ni la imatge de marques alienes” i conclou que tots els seus perfums “són creacions pròpies”. El jutjat de Marca Comunitària número 1 d’Alacant ha condemnat la cadena de perfumeria Equivalenza a cessar la seva activitat de promoció mitjançant l’ús de les marques del grup Puig i a indemnitzar la companyia catalana per aprofitament indegut del seu prestigi.

Segons ha informat avui Puig, el jutge ha estimat la demanda que va interposar contra Equivalenza després de comprovar que publicitava els seus perfums d’equivalència, molt similars en olor d’altres perfums de referència, utilitzant marques del grup com 212, de Carolina Herrera; Ultraviolet, de Paco Rabanne, o Nina, de Nina Ricci.

Puig explica que l’ús de les seves marques per part d’Equivalenza es concretava en el material publicitari i en les denominades taules d’equivalència, els fullets en els quals la cadena de perfumeries relaciona les seves fragàncies amb els perfums originals als quals suposadament equivalen en olor.


La sentència declara que aquesta activitat de publicitat i promoció infringeix les marques originals “per aprofitament indegut del seu prestigi”, a la vegada que constitueix un acte de competència deslleial, en la modalitat de publicitat comparativa no lleial. En la nota, Equivalenza aclareix que “s’ha arribat a un acord econòmic previ de mutu acord amb Puig” que ja es reflecteix en la sentència, però afegeix que “no comparteix la interpretació que realitza el jutge de determinats fets exposats i provats durant la vista de judici”, pel que es reserva el dret de recórrer. També Equivalenza insisteix que la seva política de vendes i bones pràctiques està dins la legalitat.
J.C.Chueca||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto