www.elllobregat.com

Apostem i treballem per un Sant Boi millor

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Des de Ciu Sant Boi treballem per millorar la nostra ciutat, i ho fem amb actitud crítica i en positiu, aquest treball diari el realitzem colze amb colze amb els Santboians i Santboianes, perquè és la nostra voluntat fer partícep d’aquest procés de millora i construcció al mateix poble de Sant Boi.

Necessitem que el recorregut que hem iniciat esdevingui integrador, és a dir que entitats, col·lectius, etc. participin del procés de millora, i que plegats treballem per aconseguir un objectiu comú, una finalitat senzilla i natural: Fer un Sant Boi més potent i sostenible. 

A CiU Sant Boi apostem per un poble més net, amb menys impostos per càpita i amb un pressupostos més clars i transparents. Reclamem potenciar el comerç de proximitat i les nostres festes ( festa Major, festes de barris, cavalcada de reis, etc.) ja que són la nostra marca de cara a l’exterior.

Hem de treballar per reactivar la promoció econòmica, Sant Boi és el poble del Baix Llobregat amb més atur, hem de seguir apostant per tenir pisos de protecció oficial del Llor amb un preu digne i just, apostem per eliminar el Viure a Sant Boi i rehabilitar l’Ateneu Santboià. No ens cansarem de dir-ho, hem d’apostar i treballar per tots els Santboians i Santboianes.

Amb voluntat de voler canviar i millorar la política municipal som molts santboians i santboianes que estem treballant per fer un sant Boi millor, i ho fem des de Ciu Sant Boi , però no ho podem fer sols necessitem que ens ajudis i que participis en aquest camí.

T’animem a que ens facis arribar qualsevol suggeriment, queixa o comentari a [email protected] i comencem a construir plegats un Sant Boi per a tothom.
Moltes gràcies . Twitter @jordistboi||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(5)

+
0 comentarios