www.elllobregat.com
Ludoteca ambiental al parc de Torreblanca a partir del proper diumenge 2 de març

Ludoteca ambiental al parc de Torreblanca a partir del proper diumenge 2 de març

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El diumenge 2 de març entrarà en funcionament la ludoteca ambiental del parc de Torreblanca. Un nou espai de joc i aprenentatge adreçat majoritàriament a famílies amb infants.

Els serveis que donarà la Ludoteca en aquesta primera fase de funcionament són: servei de préstec, espai de joc, tallers i itineraris. L'espai de Joc i els tallers tindran un preu de 2 euros per persona amb una durada màxima de dues hores. Es donarà la possibilitat de fer reserves per a activitats de setmanes properes, caldrà però, fer el pagament d'aquestes per avançat. La prova pilot es desenvoluparà durant els cinc diumenges del mes de març de 10,30 a 14h.

A través de les activitats que s'hi desenvoluparan dinamitzades per educadors ambientals, esdevindrà un espai de descoberta del parc, on es posarà en valor la importància del medi natural i patrimonial, dels espais lliures, de l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn.

Aquesta ludoteca ambiental és un projecte impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern (municipis on està situat el parc de Torreblanca). L'associació ¾ de Quinze desenvoluparà el projecte de Ludoteca Ambiental del parc de Torreblanca.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios