www.elllobregat.com
Cornellà es submergeix al Mediterranean Diving

Cornellà es submergeix al Mediterranean Diving

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Fira acollirà la 15ª edició de l’antic Saló de la Immersió amb 8.000 metres quadrats de superfície i amb un 20% de nous expositors.
La Fira de Cornellà dóna avui el tret de sortida al Mediterranean Diving en la seva 15ª edició com a saló dedicat exclusivament al submarinisme i a les activitats subaquàtiques. Un sector cada cop més a l’alça a Catalunya: compta amb 185 centres i una facturació de vint milions d’euros a l’any. De fet, segons les últimes dades del Consell Superior de l’Esport, Catalunya és la comunitat espanyola amb més llicències federades amb 7.300 de les 33.500 que hi ha a tot l’Estat. La costa catalana continua sent, per tant, un referentx en aquest sector i, des d’avui fins al diumenge, Cornellà la seva capital.

La tecnologia serà la gran protagonista de la Fira amb nous ordinadors i reguladors de darrere generació, així com les càmeres d’alta definició per a fotografies subaquàtiques; segurament, el centre d’atenció del Saló. A més, els nous neoprens que penjaran dels expositors compartiran espai amb les propostes més atractives com viatges a les Maldives o el Mar Roig, o també, submergir-se amb taurons a les Bahames o l’Illa de Cocos a Costa Rica.

Entre les diferents activitats, aquest cap de setmana, es presentarà la nova Associació Catalana de Centres d’Immersió que, tot i crear el seu embrió al 2010, farà en el marc de la Fira la seva presentació oficial.

28 de febrer de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios