www.elllobregat.com
La Diputació de Barcelona presenta demà el Catàleg 2014 i les inversions econòmiques als alcaldes de la comarca

La Diputació de Barcelona presenta demà el Catàleg 2014 i les inversions econòmiques als alcaldes de la comarca

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El nou Catàleg de la Diputació té enguany un pressupost de 53’9 milions d’euros, un 32% més que l’any anterior
Alcaldes i alcaldes de tota la comarca del Baix Llobregat es reuniran demà dia 4 de març amb els màxims representants de la Diputació de Barcelona, presidida per Salvador Esteve, per conèixer el nou Catàleg de Serveis 2014, així com les principals línies de suport econòmic per la comarca. I sembla que, enguany, el catàleg arriba amb bones notícies pels interessos locals. Segons fonts de la Diputació de Barcelona, el pressupost serà de 53’9 milions d’euros, xifra que representa un increment d’un 32% respecte a l’any passat.

A més de les inversions que s’estan portant a terme des de l’inici de mandat, els ens locals es podran acollir a 217 recursos diferents que es posen a disposició dels ajuntaments perquè puguin donar un servei de millor qualitat al ciutadà.

A l’acte assistiran, també, el vicepresident tercer i diputat per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer, així com el president del Consell Comarcal, Joaquim Balsera. Al llarg de l’acte, es passaran comptes i es presentaran resultats i objectius assolits amb el Catàleg del 2013.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios