www.elllobregat.com
Cap incidència greu durant el temporal de vent

Cap incidència greu durant el temporal de vent

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Emergències de la Generalitat ha rebut fins a 282 trucades, 22 des del Baix Llobregat, pel temporal de vent que afecta a tot el país. Els Bombers han hagut de fer més d'una cinqüentena de sortides sense lamentar greus incidents
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté l'alerta del Pla de Protecció Civil fins al migdia per les fortes ventades que bufen a gran part de Catalunya. El servei d'emergències de la Generalitat (112) ha rebut 282 trucades relatives a incidències causades pel vent, segons les dades oficials, actualitzades aquest matí. Del total, 144 s'haurien realitzat des del Barcelonès, mentre que a la nostra comarca hi haurien atès a 22 trucades. La gran majoria es van produir entre les 20:30 i les 22:00 del vespre d'ahir, marge on més fort va bufar el mestral. En aquest sentit, a l'Àrea Metropolitana de Barcelona es va arribar a ventades de 70 km/h.

En tots els casos, les incidències van ser caigudes de branques a les vies, tendals i cartells caiguts o inestables i altres afectacions. En cap cas no s'ha de lamentar cap incident greu. Des de Protecció Civil, però, es recomana mantenir totes les precaucions, sobretot, pel que fa el trànsit.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios