www.elllobregat.com
800 euros al mes per contractar treballadors durant un any

800 euros al mes per contractar treballadors durant un any

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Sant Andreu de la Barca subvencionarà a les empreses si contracten aturats de la ciutat durant un any. Al municipi hi ha un 17% d’atur registrat
És la nova proposta econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per fomentar l’ocupació dels seus ciutadans aturats. Tarifa fixa també per aquelles empreses que contractin durant tot un any a aturats de Sant Andreu, d’un total de 800 al mes i per treballador. Aquesta quantitat és una estimació del 50% dels costos salarials que suposa la contractació d’un treballador a jornada completa.

Al municipi, de més de 27.000 habitants, hi ha una taxa d’atur registrat del 17’0%, vuit dècimes més de la mitjana comarcal, segons les últimes dades de l’Observatori Comarcal al darrer trimestre del 2013. En total, al voltant de les 2.500 persones aturades que es poden beneficiar d’aquesta nova proposta aprovada en el marc d’un pla públic d’ocupació.

Per poder beneficiar-se d’aquest nou pla, les persones a contractar han de portar com a mínim sis mesos empadronades a Sant Andreu i estar registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a aturats. Segons fonts del consistori, la mesura té un objectiu doble: lluitar contra l’atur i ajudar a les empreses per disminuir costos i millorar la competitivitat. Per fer-la front, la dotació serà de 211.368 euros pels anys 2014 i 2015 a càrrec dels pressupostos de l’Ajuntament, amb el finançament del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios