www.elllobregat.com
Mes de març per l’autisme a l’Ànec Blau

Mes de març per l’autisme a l’Ànec Blau

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Centre Comercial organitzarà diferents activitats i tallers amb la col•laboració de l’entitat Aprenem.
Tot un conjunt d’activitats pels dissabtes convertiran el mes de març, en el mes per l’autisme al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels. Amb el suport de l’Associació Aprenem, creada a l’any 2006 de la mà de famílies amb fills que pateixen el Transtorn del Espectre Autista), l’Ànec Blau omplirà la plaça central amb tota una agenda, sobretot, destinada als més petits.

El Club Escola Gimnàstica Rítmica de Castelldefels ja va participar amb una exhibició d’una de les seves coreografies el passat dissabte, i per aquest, hi ha previst un taller de pintura de màscares i barrets per promocionar l’obra “Bambi, una vida al Bosc”. Els participants podran guanyar dues entrades per poder assistir a l’obra del 15 de març.

Però el pes fort de la campanya arriba a final de mes. Amb l’objectiu de fomentar el respecte a la diversitat, la igualtat de drets, la inclusió social, la autonomia i la autodeterminació d’aquestes persones amb TEA, s’organitzarà un taller de bàsquet (dia 22 de març) i un taller de ‘Mugendo’, un art marcial japonès (dia 29 de març) on participaran nens de l’Associació Aprenem.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios