www.elllobregat.com
El pressupost de Castellví de Rosanes puja als 1.817.039 euros

El pressupost de Castellví de Rosanes puja als 1.817.039 euros

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
A diferència de l’any passat, el pressupost del municipi amb menys població de la comarca inclou diverses inversions com les obres de millora de l’avinguda Baix Llobregat, el projecte d’urbanització del carrer del Garraf, i millores al CCR i al Centre Cívic de Can Sunyer.
El consistori de Castellví de Rosanes va presentar ahir a la tarda, en audiència pública, el nou pressupost per aquest any 2014 amb xifres a l’alça. Exactament, la partida pressupostària municipal ha quedat fixada en 1.817.039’43 euros, tant d’ingressos com de despeses, aproximadament, 200.000 euros més que l’any anterior. Això ha estat possible, entre altres coses, pel romanent de tresoreria positiu de més de 74.000 euros amb el que ha tancat l’ajuntament el 2013.

El pressupost municipal inclou millores en les partides relacionades amb l’atenció a les persones i la promoció econòmica. Segons Lluís Tomàs, alcalde i regidor d’Hisenda, “s’ha fet una aposta clara per dues partides. En primer lloc, la de Serveis Socials i atenció a les persones, que s’incrementa pràcticament un 80%, i en segon lloc la de promoció econòmica que passa d’uns 1.500 euros a més de 10.000”. S’augmenta, per tant, una partida que fins ara es podia considerar ridícula, en el context que s’està vivim, tot i que Castellví de Rosanes no sigui dels municipis més afectats per l’atur: només 108 persones en atur al mes de febrer, el que significa un 11’9% registrat; molt lluny del 16’2% de la comarca.

Segons l’alcalde, s’han reduït despeses en alguns serveis amb nous contractes adjudicats més barats com, per exemple, en la recollida d’escombraries i neteja viària. D’altra banda, s’han inclòs al pressupost noves inversions com les obres de millora de l’avinguda Baix Llobregat, el projecte d’urbanització del carrer del Garraf, i millores al CCR i al Centre Cívic de Can Sunyer.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios