www.elllobregat.com
El PP de Cornellà reclama urgentment una comissió informativa pel cas Procornellà

El PP de Cornellà reclama urgentment una comissió informativa pel cas Procornellà

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El gerent de l’empresa municipal i una treballadora són investigats per una possible irregularitat de la Llei d’Incompatibilitats.
El Partit Popular de Cornellà, a través del seu portaveu Maximiliano Palacios, ha demanat que es convoqui, de manera urgent, una comissió informativa que aporti la documentació necessària sobre el cas Procornellà. “Reclamem tota la informació necessària que ens permeti saber la veritat sobre la legalitat de les actuacions de la empresa i del seu personal”, deia Palacios.

La petició dels populars arriba després que CiU hagi demanat a l’Oficina Antifrau de Catalunya que investigui possibles irregularitats a Procornellà, empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica. Segons el grup a l’oposició, se sospita que el gerent, Jose Antonio Marín i una treballadora, D. Jiménez, haurien facturat al voltant de 1’3 milions d’euros entre el 2004 i el 2012 per serveis externs que Procornellà contractava a l’empresa privada de Marín. Fet que vulneraria la Llei d’Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques, ja que tant el gerent (90.000 euros bruts a l’any) com la treballadora cobren un sou d’una empresa pública.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios