www.elllobregat.com
Imagen del spotter pratense Sergio Crespo en el aeropuerto Barcelona-El Prat.  (Foto: Sergio Crespo)
Imagen del spotter pratense Sergio Crespo en el aeropuerto Barcelona-El Prat. (Foto: Sergio Crespo)

L’Aeroport de Barcelona-El Prat supera, al febrer, els dos milions de passatgers

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La xifra representa un increment del 6’4% respecte l’any anterior. Els vols intercontinentals també augmenten significativament amb un 15’6%
Xifres més que positives per a l’Aeroport de Barcelona-El Prat en el mes de l’estrena de l’Airbus A380. La infraestructura ha tancat el mes de febrer amb un total de 2.140.620 passatgers que han passat per les seves instal•lacions, un 6’4% més respecte el 2013.

Per davant d’aquesta dada total destaca, encara més, l’augment considerable dels vols intercontinentals que deixen una millora del 15’6% en la variació interanual. En aquest sentit, ha estat clau l’augment del mercat africà –un 36’1% més gràcies a les rutes al Marroc i a Algèria- i del mercat d’Orient Mitjà, amb la ruta diària entre Barcelona i Dubai del A380 d’Emirates com a connexió fonamental amb aquest continent.

Tant en operacions com en càrrega, l’Aeroport suma xifres positives amb lleugers increments de les seves activitats: un 1’9% (17.606 aterratges i enlairaments) i un 1% (més de 7.600 tones de càrrega aèria), respectivament.

La única estadística negativa és, precisament, en vols nacionals, que cau només un 0’6%. Davallada més suau que en mesos anteriors, però que –fent una valoració general de les dades- consolida cada cop més a l’Aeroport de Barcelona-El Prat en un nexe intercontinental i amb una importància a l’alça en el mapa mundial de la navegació aèria.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios