www.elllobregat.com
Benito Menni rep el Segell d’Excelència Europea 400+

Benito Menni rep el Segell d’Excelència Europea 400+

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni de Sant Boi ja va ser al 2006 el primer centre integral del seu tipus a Catalunya a obtenir l’acreditació en Qualitat ISO 9001.
“Assistència de qualitat”, “innovació” i “la contínua orientació i coneixement de les necessitats dels pacients” són els tres motius que han portat al Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni a rebre el Segell d’Excel•lència Europea 400+, distintiu amb el qual es reconeix la seva trajectòria.

Segons el director gerent de l’entitat, Joan Orrit, es tracta d’un reconeixement a la manera de treballar de la Institució, la qual està orientada a obtenir resultats de qualitat, i a l’esforç continuat dels seus professionals”. Benito Menni CASM rep aquest distintiu després de superar un exhaustiu procés d’avaluació interna i externa de l’organització. El resultat de l’anàlisi global de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM) va superar els 400 punts el que li atorga aquest nou distintiu segons el model EFQM d’Excel•lència. El Dr. Orrit, en aquest sentit, subratllava que “cal garantir la qualitat dels processos assistencials, una cultura institucional enfocada a la innovació i a la millora contínua, i un lideratge i compromís de tots els professionals”.

La metodologia del Centre ja ha donat altres distincions. Al 2006 es van convertir en el primer centre integral en salut mental de Catalunya a obtenir l’ISO 9001. Actualment, compta amb la certificació de la norma ISO 9001-2008, de gran prestigi a nivell internacional. També a nivell estatal, al 2008, van rebre el premi FAD d’Excel•lència en Qualitat en Psiquiatria i Salut Mental.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios