www.elllobregat.com
Trobada comarcal de clubs de lectura amb Almudena Grandes

Trobada comarcal de clubs de lectura amb Almudena Grandes

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’escriptora parlarà, demà a Sant Joan Despí, amb els lectors i lectores de 18 biblioteques de 16 ciutats Del Baix Llobregat sobre les obres ‘Inés y la alegría’ i ‘El lector de Juilo Verne’. La madrilenya acaba de publica ‘Las tres bodas de Manolita’.

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí acollirà demà a les 19 hores el que s’ha conegut com El Club del Llibre, una trobada de clubs de lectura on participaran 18 biblioteques de 16 municipis de la comarca amb l’escriptora madrilenya Almudena Grandes. A l’acte, organitzat per la Diputació de Barcelona, els lectors i lectores assistents podran xerrar amb l’autora sobre dues de les seves obres: Inés i la alegría; i El Lector de Julio Verne.

Durant el col•loqui, moderat pel periodista David Guzman, Grandes presentarà el seu nou llibre: Las tres bodas de Manolita. Es preveu la participació de fins a 400 persones.


“Als bons temps, les noies es casen per amor. Als dolents, no sempre es pot escollir”

En temps de postguerra, pobresa i penúria, ‘Las tres bodas de Manolita’ s’ambienta en un Madrid devastat després de la Guerra Civil. Manolita, una jove de 18 anys, té al seu pare i a la seva madrastra empresonats. El seu germà Antonio, qui s’encarrega de la família, voldrà mantenir la resistència al règim amb propaganda clandestina. Per utilitzar unes multicopistes que ningú sap fer servir, enviarà a Manolita a veure un presoner. L’home serà determinant a la seva vida.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios