www.elllobregat.com
La Policia Local de Gavà deté un presumpte agressor de taxistes al Baix Llobregat

La Policia Local de Gavà deté un presumpte agressor de taxistes al Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La detenció s’ha produït aquesta matinada just quan intentava robar un taxista amenaçant-lo amb un ganivet de grans dimensions.
Agents de la Policia Municipal de Gavà han arrestat avui al presumpte autor de diferents robatoris a taxistes al Baix Llobregat. Segons fonts policials, el detingut hauria comés diferents actes delictius similars, tres d’ells a Gavà, entre els dies 7 i 10 de març.

Els fets van ocórrer al voltant de les quatre de la matinada d’avui quan una unitat de vigilància de la Policia Municipal, de paisà, va identificar el presumpte autor d’aquests robatoris. A la cantonada dels carrers de Sant Lluís i de Mare de Déu de Montserrat de Gavà, els agents van veure a l’individu al costat de dos taxis i amb un ganivet de grans dimensions. Després d’una persecució, es va procedir a la detenció d’aquest home, veí de Castelldefels i de nacionalitat marroquina.

El detingut ja ha passat a disposició judicial. Sobre ell constava una ordre de recerca, detenció i presentació per delictes de robatori amb violència i intimidació. A més, li consten quatre ressenyes més per delictes contra l’ordre públic i robatori de vehicle a motor.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios