www.elllobregat.com
El Cooperativisme agafa força al Baix Llobregat

El Cooperativisme agafa força al Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Quatre municipis de la comarca, Sant Joan Despí, Sant Boi, El Prat de Llobregat i Viladecans, treballaran de manera coordinada per fomentar el cooperativisme en l’àmbit local. Tots quatre representen més del 30% de la població total.
Sant Joan Despí, El Prat de Llobregat i Viladecans són els nous adherits al programa Municipi Cooperatiu. Es sumen, doncs, a la ciutat de Sant Boi que ja ho va fer al 2013. Els quatre municipis de la comarca treballaran conjuntament per promocionar l’empresa cooperativa en l’àmbit local. Els quatre municipis sumen, aproximadament, uns 245.000 habitants, més del 30% de la població total de la comarca; dada que mostra la importància del cooperativisme a la comarca.

Tot i que encara s’està definint el pla d’acció, l’objectiu final dels municipis és compartir recursos i serveis per arribar a més cooperatives i més emprenedors. S’espera, de fet, properes actuacions com sessions de sensibilització a empreses cooperatives, itineraris formatius o acompanyament en l’elaboració de plans d’empresa.

Municipi Cooperatiu, creat a principis de 2013, ara farà només un any, per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, implica a entitats i agents econòmics i socials, a més de les administracions locals que des de l’any passat ja estan adherits: Sant Boi, Sitges, Granollers, Sant Cugat, Vilafranca del Penedès i Sabadell. Amb les noves incorporacions del Baix Llobregat seran 9 municipis en total.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios