www.elllobregat.com
L’Àrea Metropolitana de Barcelona inicia el llaurat i garbellat de les platges del Baix Llobregat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona inicia el llaurat i garbellat de les platges del Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les platges metropolitanes, 12 amb el distintiu de qualitat de la bandera blava, reben a l’any al voltant de nou milions d’usuaris.
Com cada any, l’Àrea Metropolitana de Barcelona comença amb els treballs que neteja de les platges dels diferents municipis per preparar la nova campanya de primavera i estiu que ja s’apropa. L’AMB ha començat avui, a Castelldefels, amb el procés de llaurat, una operació que remou i volteja la sorra fins a 50 cm de profunditat, el que facilitat l’aireig i la penetració dels raigs del sol dins de la sorra. Això potencia la seva acció desinfectant i assoleix un grau òptim de salubritat.

Després d’alguns dies, el següent procés serà el garbellat per regularitzar la sorra, operació que es repetirà de manera diària fins al novembre. Fet el primer garbellat es podrà donar el tret de sortida a la temporada de bany de les platges de l’Àrea. Dos milions de metres quadrats al llarg de 32 quilòmetres on cada cop hi ha més visitants.

Les últimes dades, segons l’AMB, registren 9 milions d’usuaris a l’any. I és que només a la costa de l’Àrea hi ha 12 platges amb el distintiu de qualitat de la bandera blava: set a Barcelona (Platja de la Barceloneta, Bogatell, Llevant, Mar Bella, Nova Mar Bella, Nova Icària i la platja de Sant Sebastià); dos a Badalona (platja del Coco i platja Cristall); Gavà Mar; la platja de Castelldefels i la del Prat de Llobregat.

12 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios