www.elllobregat.com

Vostè pot decidir qui serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Castelldefels

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

És sabut que les paraules, si no van acompanyades dels fets, serveixen de poca cosa. Aquesta màxima serveix també per a l’activitat política, sobretot ara que està inmersa en el descrèdit (moltes vegades fundat en actituds com el transfuguisme, fenomen del qual la política local no ha estat aliena en els últims temps).

 Dit d’una altra manera, en política és important que el moviment es demostri caminant.

Per això, al PSC de Castelldefels s’ha posat a caminar en direcció a l’aprofundiment democràtic. Davant la demanda de la ciutadania d’obrir l’acció dels partits, era important fer un pas endavant. Les portes estan obertes fins al punt que ara qualsevol persona de Castelldefels tindrà l’opció de participar en l’elecció del candidat o candidata socialista a l’alcaldia en les eleccions municipals de 2015. No hi haurà, per tant, cap nomenament a dit per una cúpula dirigent.

En això consisteix el procés de primàries del PSC, al qual s’han presentant Maria Miranda i Ramon Morera. En les properes setmanes (i fins al 26 de març) tos dos presentaran a la ciutadania el seu projecte perquè Castelldefels recuperi el camí del progrés. Després, el proper 5 d’abril, totes aquelles persones que ho desitgin podran fer sentir la seva veu mitjançant el vot i triar qui vol que sigui el candidat. La votació es farà a la seu del PSC de Castelldefels (carrer Maria Aurèlia Capmany, 8) entre les 10 del matí i les 7 de la tarda.

Per participar, els únics requisits són haver complert els 16 anys, signar una declaració de compromís amb els valors d’esquerres, aportar un euro per contribuir a sufragar les despeses del procés i, finalment, contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a què el candidat del PSC sigui qui finalment guanyi les eleccions a Castelldefels.

Estic convençut que aquesta procés d’obertura és molt positiu. Ho és , sens dubte, per enfortir la democràcia i la connexió amb la ciutadania, però també ho serà per a Castelldefels ja que el debat d’idees i la càrrega d’il·lusió que l’acompanya permetrà presentar un bon projecte per liderar aquest canvi que la nostra ciutat necessita davant l’apatia en què està submergida en l’actualitat. ||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(6)

+
0 comentarios