www.elllobregat.com

Viladecans inaugura la primera Smart school

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, van inaugurar oficialment, el passat 7 de març, l’Escola Enxaneta, la primera smart school del municipi.

 L’escola, que ja va obrir les portes el curs passat, compta amb tota una gama de tecnologia per millorar la qualitat de l’educació. Pissarres digitals interactives, karendons o pupitres interactius, connexions amb fibra òptica, sistemes energètics intel·ligents donen a aquest centre un valor afegit dins el sistema educatiu. 

El centre, amb quasi cinc milions de superfície construïda i vuit mil metres quadrats de parcel·la, forma part de la Xarxa d’Innovació Educativa del municipi, un projecte per impulsar el concepte d’escola digital. Un repte en el qual es troben implicats famílies, empreses, escoles i instituts de la ciutat amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’ensenyament dels seus alumnes a través de la tecnologia.

Un dels projectes innovadors és la utilització d’una nova plataforma educativa la qual relaciona els tres actors principals en l’educació dels més joves: els docents, els pares i els alumnes mateixos. Amb aquesta plataforma, per exemple, els pares podran rebre avises o compartir l’agenda, entre altres coses.

En aquest sentit, Viladecans ha engegat, juntament amb ciutats de Suècia i Finlàndia, un projecte europeu per desenvolupar entorns d’aprenentatge. ||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios