www.elllobregat.com
Els Mossos desarticulen un grup d’especialistes en robatoris a domicilis del Baix Llobregat

Els Mossos desarticulen un grup d’especialistes en robatoris a domicilis del Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Els presumptes lladres tenien domicili a l’Hospitalet i Barcelona, tot i que gran part delsrobatoris es van produir a Collbató.

Disset robatoris en poc temps l’any passat a la frontera nord de la nostra comarca, a Collbató, van aixecar les alarmes al petit municipi. Es va iniciar una investigació que ha acabat mes. Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell van desmantellar a finals de febrer un grup de presumptes lladres especialitzats en robatoris de cases a tota la comarca. Segons fonts policials, era un grup molt actiu que no només buscaven urbanitzacions a Collbató sinó també a la resta del país. Amb aquestes detencions, a més, la Unitat d’Investigació es va adonar que hi havia tota una xarxa de falsificació i venda de monedes. El passat dia 9 de gener els Mossos d’Esquadra agafaven ‘in fraganti’ al grup mentre estava realitzant una presumpta transacció il·legal. Els agents van localitzar 1150 euros en bitllets falsificats; i al dia següent, la investigació arribava al domicili on es centralitzava tota la feina: es van trobar fins a 85,000 euros falsos. 

La investigació va arribar al seu punt final amb la detenció d’un cinquè home –de 66 anys i de nacionalitat italiana- encarregat, com es pressuposava, de la venda de les joies robades. Els cinc membres del grup ja es troben en disposicions judicials: tres van entrar a la presó i dos en llibertat amb càrrecs.||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios