www.elllobregat.com
Cinc atletes del Club Gimnàstica L’Hospitalet campiones del món de gimnàstica aeròbica

Cinc atletes del Club Gimnàstica L’Hospitalet campiones del món de gimnàstica aeròbica

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Les gimnastes hospitalenques donen la sorpresa i tornen de Portugal amb un or i un bronze d’aquesta disciplina que aspira a ser esport olímpic Yaiza Bolea, Judith Miret, Marta González, Ana Delgado i Sara DV, les cinc del Club Gimnàstica L’Hospitalet (CGL’H) es van proclamar campiones del món a la categoria Open per grups a la Copa del món de Gimnàstica Aeròbica que es va celebrar el primer cap de setmana de març a la ciutat de Cantanhede, a Portugal.

Les cinc mateixes noies ja van guanyar el campionat d’Espanya i arribaven amb bones sensacions. Tot i això, la seva entrenadora de l’equip, Lydia Roca, era prudent abans de la competició: “El nostre objectiu és colar-nos a la final i guanyar experiència internacional”. Doncs bé, sorpresa i per part doble perquè a més de l’or aconseguit a l’Open per grups, també van quedar terceres a trio.

Moviments continus, flexibilitat i força són els elements que exigeix la gimnàstica aeròbica, més coneguda antigament com aeròbic esportiu, la qual consisteix en una rutina de 90 segons derivats del aeròbic. Els constants moviments amb una alta intensitat requereixen d’una perfecta execució que les noies de l’Hospitalet van aconseguir a la copa del món d’aquesta disciplina que aspira a ser esport olímpic.||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios