www.elllobregat.com

Sant Boi fa passos enrere

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Molts ciutadans i entitats de la vila s’apropen a nosaltres per compartir la seva preocupació envers a problemàtiques cròniques de Sant Boi. És el nostre dret i el nostre compromís denunciar tot allò que creiem que no és positiu per Sant Boi, i ho fem amb actitud crítica però constructiva:

- En primer lloc observem que la manca de manteniment és clara i evident i que, mai com ara, els carrers han estat en aquestes condicions de deixadesa, aquest és tan sols un dels exemples d’una política que no aposta pel benestar i la salut dels seus ciutadans, ans el contrari, potencia l’incivisme i la precarietat oferint una imatge de Sant Boi pobre i bruta. És incomprensible que un ajuntament que va esbombar que havia tancat l’exercici pressupostaris amb superàvit no inverteixi en el manteniment d’infraestructures amb l’exigència i rigurositat que Sant Boi es mereix. Exemple clar és la desatenció o manca d’interès en tornar a pintar passos de zebra que han estat esborrats a conseqüència del treball que s’ha hagut de fer en alguns trams de Sant Boi.

- En segon lloc, Sant Boi aposta a la baixa en polítiques de reactivació econòmica, ciutats com Molins de Rei innoven i aposten per apropar-se a la realitat del seu poble i oferir solucions, duen a terme polítiques amb finalitats de reduir el nombre d’aturats i ho fan mitjançant subvencions per tots els emprenedors que volen iniciar una activitat econòmica a la vila. Sant Boi, no només no anota exemples i bones praxis de ciutats veïnes, sinó que continua sent líder en el nombre d’aturats, sense cap intenció de moure fitxa l’actual ajuntament mira cap a un altre costat esperant, potser, que la solució caigui del cel.

- En tercer lloc, CiU començarà una campanya per explicar als santboians i santboianes els incompliments del govern municipal i la mala gestió en àrees vitals, exemples són: el cas de la central elèctrica, l’espai que ocupa el quartel ( si recordem es va fer una gran campanya Hola i Adéu) , l’espai de l’ateneu santboià on l’única solució que ofereix aquest ajuntament és eliminar-lo i silenciar-lo deixant que cada dia estigui en més mal estat i sigui més perillós per a tothom, l’entrada de la ciutat Oasis on s’hi amunteguen runes amb total impunitat pels qui hi dipositen quelcom, la biblioteca Can Castells totalment desaprofitada .... També, amb actitud positiva, volem identificar aquells actes o projectes que són positius per tal de seguir treballant i potenciar-los: l’èxit dels dies bojos impulsada pels comerciants, restauradors , mercats i la posada en marxa de la celebració del tricentenari per moltes entitats santboianes

Des de l’equip de CIU veiem que el govern de la ciutat està desorientat i que no és capaç de donar resposta a les necessitats dels ciutadans. Per aquest motiu i com no podia ser d’una altra manera, CiU Sant Boi continuarà centrant esforços en denunciar totes aquelles males gestions, però també vetllant en cercar solucions reals per poder tenir una ciutat neta, cívica, sostenible, continuem treballant per tenir un Sant Boi viu, el Sant Boi que tu et mereixes.

T’animem a que ens facis arribar qualsevol suggeriment, queixa o comentari a [email protected] i comencem a construir plegats un Sant Boi per a tothom ,
Moltes gràcies||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(7)

+
0 comentarios