www.elllobregat.com
Ingressa a presó un president d’escala per robatoris a Olesa de Montserrat

Ingressa a presó un president d’escala per robatoris a Olesa de Montserrat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El detingut, que disposava de les claus com a president de la comunitat, va aprofitar aquest fet per cometre presumptament diversos robatoris als darrers dos anys.
Agents dels Mossos d’Esquadra de la caserna de Martorell van detenir el passat 4 de març, segons han fet saber avui, al presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a l’interior de domicilis, dues faltes d’apropiació indeguda i una falta d’estafa. Els fets s’haurien comés als darrers dos anys a la comunitat de veïns d’Olesa de Montserrat, de la qual era president d’escala. L’home, de 49 anys, va aprofitar que tenia les claus dels domicilis per cometre suposadament aquests delictes.

Les víctimes van començar a sospitar d’un veí després de posar en comú que faltaven diversos objectes. Com es pot comprovar a la imatge, entre el material sostre hi ha joies, diners o aparells electrònics. També, segons Mossos d’Esquadra, van trobar instruments musicals o càmeres fotogràfiques.

Veient que no hi havia cap indici ni portes forçades, els veïns van instal•lar una càmera de vídeo. En una d’aquestes gravacions es pot veure a l’expresident de la comunitat entrant en un pis. En el moment de la detenció, el presumpte autor estava intentant vendre per internet 39 dels objectes sostrets, a més de portar, segons les fonts policials, tres targetes de crèdit de les quals no era titular.

El detingut va ser identificat i va ingressar a presó provisionalment.

14 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios