www.elllobregat.com
Sant Joan Despí contra els rumors sobre la immigració

Sant Joan Despí contra els rumors sobre la immigració

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les dues temàtiques principals de ‘Utopies concretes’, enguany, debat sobre els falsos rumors del fenomen migratori i sobre el consum responsable.
‘Utopies concretes per un món millor’. Aquest és el nom complet de les jornades que avui estrena Sant Joan Despí i fins al 17 d’abril al voltant del fenomen de la immigració. Amb l’objectiu de promoure la solidaritat i oferir informació en aquest sentit, les jornades consisteixen en dues exposicions que aniran acompanyades de xerrades d’experts en la matèria per desmuntar els falsos rumors al voltant de les persones immigrades, com la utilització dels serveis socials, la sanitat o el pagament d’impostos. Saps que m’han dit? Desmuntant rumors serà, de fet, la primera temàtica d’aquestes jornades.

Des d’avui i fins al 31 de març, d’altra banda, el vestíbul de la biblioteca Miquel Martí i Pol acollirà l’exposició ‘Blanca, Rosita, Barcelona’ també sobre els rumors que giren al voltant de la immigració. Basada en el còmic del reconegut il•lustrador Miguel Gallardo i organitzada por la Xarxa Antirumors de Barcelona, l’exposició anirà acompanyada d’una xerrada a càrrec de la directora de l’entitat i de la seva impulsora, Lola López i Raquel Moreno, respectivament.

A partir del mes d’abril, les jornades canvien de temàtica per fomentar el consum crític i responsable. La mostra ‘Què és un aliment de qualitat? de la Xarxa de Consum solidari, a la biblioteca Mercè Rodoreda, anirà de la mà de la xerrada ‘Què genera el nostre consum? Consum crític, consum conscient.

17 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios