www.elllobregat.com
La nena de L'Hospitalet segrestada a Bolívia serà acollida en un centre de menors

La nena de L'Hospitalet segrestada a Bolívia serà acollida en un centre de menors

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La mesura cautelar arriba després que el jutge citi a declarar als pares de la nena per suposat delicte d’abandonament familiar
La nena segrestada pel seu veí a un poblat de Bolívia ja està a Barcelona després que el passat dia 8, tal i com vam informar a la edició impresa d’aquest mes, les forces de seguretat la trobessin a l’interior del país sud-americà. Però de moment no podrà tornar a casa, sinó que estarà en un centre de menors, ordre del jutge, després d’imputar als seus pares per un suposat delicte d’abandonament familiar. Així ho ha ordenat el titular del jutjat número 1 de L’Hospitalet de Llobregat aquest matí, després que la nena, d’origen marroquí, arribés a Barcelona. La menor ha estat traslladada a un centre mèdic per rebre una revisió general i, a continuació, ha passat a disposició de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de forma preventiva.

És la principal incògnita del cas: per què van permetre viatjar a la nena amb el seu veí. Segons l’entorn familiar, ells no van autoritzar el viatge i insisteixen en que el veí era una persona amb la que tenien amistat i confiança. D’altra banda, segons ha fet saber l’oficina del fiscal general de l’estat bolivià, la Fiscalia del país ha imputat al segrestador els delictes d’explotació de persones, associació delictiva i abús sexual. El detingut va entrar a la presó, així com la seva mare per presumpte col•laboració.

17 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios