www.elllobregat.com
Nou ajuntaments de la comarca reben el Segell Infoparticipa 2013

Nou ajuntaments de la comarca reben el Segell Infoparticipa 2013

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La primera edició d’aquest reconeixement premia la qualitat de la informació i transparència de les pàgines webs dels consistoris
Sant Feliu de Llobregat, Esplugues, Sant Boi, Begues, Viladecans, Olesa de Montserrat, Sant Climent, Vallirana i Gavà. Aquests són els municipis premiats que aquesta tarda rebran el Segell Infoparticipa 2013 distintiu que reconeix als ajuntaments la qualitat i transparència de les seves respectives pàgines webs. De fet, el Baix Llobregat és la comarca més premiada amb 9 dels 36 d’aquesta primera edició dels Segells Infoparticipa, distintiu creat pel Laboratori de Periodismo i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El procés es basa en l’avaluació d’aquestes webs a través del Mapa Infoparticip@ (www.mapainfomarticipa.com). Segons la última onada d’avaluacions del Laboratori, s’ha produït una millora general en la informació disponible als webs municipals. Les dades mostren com la quantitat de webs que han aconseguit més del 50% d’indicadors positius s’han més que doblat, tot passant de 64 a 129. Pel que fa les webs amb un suspens, s’han reduït de 875 a 815, de la mateixa manera que ha baixat el nombre de portals amb suspensos per sota del 25% d’indicadors positius, passant de 649 a 564. En tot cas, tota aquesta quantitat de webs demostra que encara hi ha molta feina a fer pel que fa la comunicació pública local.

A més dels 36 Segells Infoparticipa 2013, l’organització ha atorgat tres mencions més i nou reconeixements en els quals es troba El Prat de Llobregat, Sant Just Desvern, Castelldefels i Castellví de Rosanes. En total, 13 municipis de la trentena que hi ha a la comarca, guardonats d’una manera o altre. El Segell s’entregarà, aquesta tarda, en un acte que tindrà lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, i on assistirà el rector de la UAB, Ferran Sancho, i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega.

18 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios