www.elllobregat.com
Una dotzena d’entitats reclamen a Gavà un menjador social i un aixopluc

Una dotzena d’entitats reclamen a Gavà un menjador social i un aixopluc

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les diferents associacions demanen al consistori complir amb el que es van comprometre al 2012
Associacions de Veïns i entitats de Gavà van presentar ahir, de manera conjunta, un manifest demanant a l’Ajuntament la creació d’un menjador social i un aixopluc per a transeünts, tal i com van dir al 2012. Els dotze col•lectius que van signar el manifest assenyalant, de fet, que hi ha una partida de 70.000 euros d’acció social que contempla aquestes dues propostes, però que, en canvi, no s’ha fet cap moviment.”Des que es va formular aquella proposta no s’ha realitzat cap acció per fer-la efectiva. No s’ha encarregat cap estudi ni s’ha habilitat cap local, ni hi ha cap projecte en marxa per fer realitat ni el menjador social ni l’aixopluc per a transeünts”, recull el manifest.

Les entitats, que han organitzat diferents actes per repartir aliments, coneixen de ben a prop la realitat del municipi. Asseguren que “hi ha prop de mil famílies sense prou recursos per garantir una bona alimentació als seus membres” i que prop d’un centenar no gaudeixen d’un habitatge digne. “Viuen en barraques, coves i altres construccions precàries repartides per la vall de ca n’Espinós, Pla de Queralt, zona agrícola o bé en habitatges ocupats”.

L’acte es va organitzar al Casal d’Entitats Sant Jordi per aquestes entitats que sota el nom ‘Gavà 22 Solidari’ continuen treballant de manera coordinada per la lluita social.

25 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios