www.elllobregat.com
El Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca estrena una obra per a nadons

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca estrena una obra per a nadons

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
‘L’arbre de la vida’ tindrà dues sessions, aquest dissabte, i està destinada a un públic d'entre els sis mesos i els tres anys.
Seran, del tot segur, el públic més sincer i més exigent d’una obra de teatre. ‘L’arbre de la Vida’ és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nadons amb edats compreses entre els sis mesos i els tres anys. Seran els protagonistes d’aquesta obra, que es passarà aquest dissabte 29 al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, però no a la platea com estem acostumats els adults. Si no que, fins i tot podran estar a dalt de l’escenari.

És la proposta d’aquest espectacle que obra la finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possibilitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat de la manifestació. Ho faran d’una manera interactiva i pròxima, en una obra on hi haurà, segons la companyia Aboon Teatre, tants històries com nens a l’escenari. Un viatge de conte que gaudirà de dues sessions, a la Sala Federico García Lorca, per a un aforament limitat de 70 persones cadascuna.

25 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios