www.elllobregat.com
L'Hospitalet becarà l'estudi de L'Hospital medieval de Provençana i la gastronomia local

L'Hospitalet becarà l'estudi de L'Hospital medieval de Provençana i la gastronomia local

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Les sol·licituds s’han de presentar al Museu de L’Hospitalet (carrer de Joan Pallarès, 38) abans de les 14 hores del pròxim 30 d’abril amb la documentació que figura a les bases.

L’Ajuntament convoca la 29a edició de les Beques L’Hospitalet destinades a projectes de recerca científica en el camp de les ciències socials relacionats amb el patrimoni històric de la ciutat i adreçades a persones amb llicenciatura o grau universitari. Per a la convocatòria 2014 les temàtiques proposades són L’Hospital medieval de Provençana i la gastronomia i els productes alimentaris tradicionals a L’Hospitalet. El Museu i l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet, amb la col·laboració del Centre d’Estudis de L’Hospitalet, coordinen les beques que tenen una dotació econòmica de 3.000 euros cadascuna.

Les sol·licituds s’han de presentar al Museu de L’Hospitalet (carrer de Joan Pallarès, 38) abans de les 14 hores del pròxim 30 d’abril amb la documentació que figura a les bases. És necessari incorporar una breu descripció del projecte de recerca amb el tema i els objectius que s’han d’assolir, les fonts bàsiques a consultar, la metodologia i un pla de treball.

Un jurat avaluarà les diferents candidatures i nomenarà els tutors que assessoraran les persones beneficiàries de les beques. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir del dia que es comuniqui la resolució a la persona interessada.

26 de març de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios