www.elllobregat.com
L’Hospitalet engega els motors del saló ‘BCN moto’

L’Hospitalet engega els motors del saló ‘BCN moto’

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Farga destinarà 10.000 metres quadrats per convertir-se en la capital de la motocicleta amb un esdeveniment que no s’organitzava a Catalunya des del 2008
Els amants de les motocicletes i les scooters tenen una cita, aquest cap de setmana a L’Hospitalet, que no es poden perdre. La Farga Centre d’Activitats es convertirà en punt de trobada amb el primer Saló BCN Moto, un tipus d’esdeveniment que no s’organitzava a Catalunya des de l’any 2008 tot i l’afició a les dues rodes. Més de 60 expositors, representant a les 120 principals marques, ocuparan un total de 10.000 metres quadrats, inclosa la Sala Polivalent.

El BCN Moto ha preparat tot un ventall d’activitats per tot el cap de setmana, des d’aquest divendres, amb una novetat: enguany algunes de les propostes es faran a l’aire lliure com, per exemple, la prova d’scooters al carrer Barcelona o les activitats del Servei Català de Trànsit de formació i pràctica viària. A més, el Gremi del Motor realitzarà diferents jornades sota el cartell “Balanç, present i futur de la motocicleta”, que apleguen diferents col•loquis sobre el món de la motocicleta.

Segons dades de l’organització, es calcula que només a L’Hospitalet hi ha 15.000 motocicletes censades. És un dels vehicles amb més sortida. De fet, la província de Barcelona representa el 22% del mercat estatal, sent una de les àrees metropolitanes d’Europa amb un major parc de dues rodes.

26 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios