www.elllobregat.com
Mossos comissa 64 ocells d’espècies protegides al Baix Llobregat

Mossos comissa 64 ocells d’espècies protegides al Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Entre els ocells comissats hi ha caderneres, verdums, passerells i un canari exòtic, tots espècies protegides a la comarca.
Agents de Mossos d’Esquadra han aixecat, aquesta setmana, dos actes de denúncia per incompliment de la ‘Llei de Protecció dels Animals’ a dos homes de 51 i 57 anys, per comercialitzar amb ocells d’espècies protegides al Baix Llobregat. De nacionalitat espanyola, els dos implicats no tenien cap tipus de permís i, per tant, la seva venda és considerada il•legal.

La denúncia es va realitzar en un conegut mercat ambulant de Cornellà on es reuneixen un gran nombre d’ocellaires aficionats, sobretot, a la família coneguda com els fringíl•lids. En el marc d’un control policial, la Unitat regional de Medi Ambient de Mossos va intervenir 64 ocells protegits de diferents espècies protegides com caderneres, verdums, passerells, així com un canari exòtic.

La captura i cria d’ocells d’aquest tipus no està permesa i es necessiten uns permisos molt excepcionals; que els dos denunciats no tenien. De fet, un d’ells acumula aproximadament 9.000 euros en sancions prèvies.

27 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios