www.elllobregat.com
Gavà parla d’incompliment de les obligacions de la Generalitat

Gavà parla d’incompliment de les obligacions de la Generalitat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Govern municipal va presentar, en tot cas, la liquidació del pressupost del 2013 amb un resultat positiu de 3,3 milions d’euros.
L’Ajuntament de Gavà ha tancat l’any 2013 amb un romanent de tresoreria de 3,3 milions d’euros; xifres en positiu fonamentals per que fa la liquidació. El Consistori, per tant, podrà estar al corrent de totes les obligacions de pagament amb marge de maniobra per assegurar la solvència a curt i mig termini.

Suma, doncs, dos anys consecutius de tancament de pressupostos positius que mostra, segons el govern municipal, la línia de contenció i rigor dels darrers exercicis.

Això permetrà garantir el compliment dels pagaments i les obligacions, qüestió que li han volgut retreure a la Generalitat de Catalunya. Des del Consistori s’assegura que l’Ajuntament de Gavà, està dedicant prioritàriament aquest saldo positiu de la tresoreria a garantir el període legal de pagament a tercers, principalment petites empreses i professionals autònoms, degut a l’increment molt important dels terminis de cobrament que esta patint la caixa municipal per l’incompliment de les obligacions de la Generalitat de Catalunya amb Gavà. “aquest saldo positiu demostra que estem gestionant el pressupost amb responsabilitat en un context econòmicament molt complicat i agreujat pels constants impagaments d’altres administracions”, deia Raquel Sánchez, alcaldessa de la ciutat. Segons l’equip de govern, la Generalitat deu a l’ens local al voltant de tres milions d’euros.

28 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios