www.elllobregat.com
Cornellà distingeix Frederic Prieto i José Montilla amb la medalla d’or de la ciutat

Cornellà distingeix Frederic Prieto i José Montilla amb la medalla d’or de la ciutat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acte de commemoració, que tindrà lloc avui a l’Auditori de la ciutat, respon als 35 anys de democràcia als ajuntaments.
L’Ajuntament de Cornellà entregarà avui al vespre la medalla d’or de la ciutat als seus dos alcaldes històrics en democràcia: Frederic Prieto, primer alcalde democràtic de la ciutat (PSUC, 1979-1985) i José Montilla, alcalde escollit durant cinc legislatures per majoria absoluta (PSC, 1985-2004). Ho farà en el marc de la commemoració dels 35 anys de democràcia als ajuntaments que tindrà lloc a l’Auditori de Cornellà.

El 3 d’abril de 1979, Cornellà va votar les primeres eleccions municipals democràtiques després de la dictadura franquista. En celebració d’aquesta data, l’Ajuntament ha organitzat un acte per remarcar la importància de la democràcia i l’impacte que aquests 35 anys han tingut en l’evolució de la ciutat i de la ciutadania. En aquest sentit, a més, del reconeixement als seus alcaldes, l’Ajuntament farà un homenatge també als càrrecs electes i regidors. Tots els caps de llista i les persones que han format part dels diferents equips de govern com a tinents d’alcalde, rebran la distinció de regidors honoraris.

Segons l’actual equip de govern municipal, l’arribada de la democràcia als ajuntaments va permetre un canvi substancial i d’impuls de l’administració més propera a la ciutadania. Un impuls que fa afavorir la transformació en positiu del municipi.

28 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto