www.elllobregat.com
L’Hospitalet reviu l’antic Cine Romero

L’Hospitalet reviu l’antic Cine Romero

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Collblanc-La Torrassa recupera aquest equipament amb l’objectiu d’esdevenir un punt de referència dels joves del municipi
Aquest mes d’abril, a l’Hospitalet, obrirà les portes l’antic Cine Romero. Collblanc-La Torrassa recupera, doncs, com a nou equipament municipal aquest espai destinat al lleure d’infants i de joves del barri i que es vol convertir en un punt de referència.

A l’acte hi ha assitit l’alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, els quals han destacat el treball conjunt entre ambdues administracions per regenerar els barris de la segona ciutat amb més població de Catalunya. “El Pla Integral i la Llei de Barris han permès millorar la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes a través de la revitalització del teixit urbà, social i econòmic del barri. Una transformació que ha estat possible gràcies al treball conjunt d’Ajuntament, Generalitat i Comissió d’Entitats. Un treball que avui tanca una etapa però que no és un punt final”, deia Marín a la seva intervenció.

L’equipament compta amb més de 1.300 metres quadrats totals, on es podran trobar aules d’informàtica, sales per tallers o una sala d’actes amb capacitat per a 100 persones. La recuperació de l’edifici, que disposa de plaques solars per afavorir l’estalvi energètic, ha necessitat un pressupost de 2.65 milions d’euros, dels quals la Generalitat pagarà el 50%, segons va confirmar el conseller Santi Vila. De moment, L’Hospitalet s’ha fet càrrec de la despesa el que ha fet possible la finalització del projecte, després d’iniciar-se al 2011 i haver-se d’aturar a principis de l’any següent per la suspensió de les subvencions del, aleshores, Contracte de Barris per part de la Generalitat.

01 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios