www.elllobregat.com
La tradicional Caminada de Primavera d'Abrera a Montserrat ja té 500 inscrits

La tradicional Caminada de Primavera d'Abrera a Montserrat ja té 500 inscrits

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Com a novetat, enguany, coincidirà amb la campanya del Dia Mundial de l'Activitat Física que es celebra el mateix dia 6 d'abril.
Com ja és habitual per aquestes dates, aquest diumenge dia 6 d’abril es celebrarà la XV Caminada de Primavera d’Abrera, amb un recorregut de 16,4 quilòmetres fins al Monestir de Montserrat i un total de 500 persones inscrites. La sortida es farà a les 7h des del davant del Pavelló Esportiu Municipal i es sortirà d’Abrera pel barri del Rebato en direcció Esparreguera, on es passarà per davant del Teatre de La Passió, Can Comelles i Can Roca. A continuació s’anirà fins a la plaça de l’església de Sant Corneli de Collbató, on es farà una petita parada a la plaça de l’Església per recuperar forces amb un àpat i es seguirà fins a la cruïlla de Sant Joan, el pla de Sant Miquel i finalment el Monestir de Montserrat.

Enguany, però, amb una novetat. I és que coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, que en parlarem, pròximament, a l'edició impresa del Llobregat, la Caminada de Primavera d’Abrera se sumarà a aquesta campanya que es commemora el mateix diumenge 6 d’abril. La iniciativa, promoguda des de l’Organització Mundial de la Salut, insta els Estats Membres a celebrar anualment aquest dia per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar.

03 d'abril de 2014|
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios