www.elllobregat.com
Jordi Cornet viatja a Colòmbia per a impulsar el saló SIL i promoure un nou esdeveniment logístic

Jordi Cornet viatja a Colòmbia per a impulsar el saló SIL i promoure un nou esdeveniment logístic

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca signarà avui a Medellin un protocol d'intencions que reforci el SIL de Barcelona a Iberoamèrica.
El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Jordi Cornet, viatja avui a Medellín (Colòmbia) per signar un protocol de intencions que reforci a Iberoamèrica el SIL de Barcelona i, al mateix temps, permeti crear un esdeveniment logístic a Colòmbia organitzat pel Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció que presideix Enrique Lacalle des de 1998 i l’entitat firal colombiana Sala Logística de les Americas.

El desplaçament de Cornet a Colòmbia coincideix amb el viatge institucional que l’alcalde de Barcelona i president del Consorci de la Zona Franca, Xavier Trias, està cursant en aquest país i, dins del periple que efectua la delegació institucional barcelonina per terres americanes.

Omar González Pardo, de Sala Logística de las Américas, promotora de Expologistica, saló logístic de referència a Colòmbia, i Jordi Cornet signaran un protocol de intencions entre Expologística i el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. El SIL és un esdeveniment logístic professional, un dels de major internacionalitat i el més important del sud d’Europa, i aquest any celebrarà la seva 16a edició del 3 al 5 de juny a Fira de Barcelona.

L’acord preveu la promoció mútua de SIL i Expologística en els seus respectius mercats naturals a càrrec de les entitats organitzadores d’ambdós salons. A més, contempla que ambdues organitzadores puguin crear un esdeveniment firal logístic d’àmbit internacional a Cartagena de Indias (Colòmbia) l’any 2015, un acord tancat pel President del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció, Enrique Lacalle, i la Directora General, Blanca Sorigué, l’octubre de 2013.

Dins de l’activitat de la comitiva barcelonina, Jordi Cornet acompanyarà al president del CZFB i alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en la clausura del XXI Congrés de CIDEU a Medellín.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios