www.elllobregat.com
Sant Boi de Llobregat estrena la Sant Ramon de Nit

Sant Boi de Llobregat estrena la Sant Ramon de Nit

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Més de 700 persones participaran demà a la sortida nocturna a Sant Ramon.
En el marc de la Trailwalker 2014 d'Intermón Oxfan, demà dia 4 d'abril, Sant Boi de Llobregat celebrarà una pujada i baixada solidària a la muntanya de Sant Ramon en el que s'ha conegut com a Sant Ramon de Nit; una primera edició que ja compta amb 700 participants, entre corredors (faran deu quilòmetres) i caminants (sis quilòmetres).

Es tracta d'una activitat organitzada pel Club d'Atletisme Sant Boi, el Club Excursionista Sant Boi, la Fundació Marianao i l'Ajuntament que està emmarcada en la propera edició de la Trailwalker, cursa organitzada per l'ONG Intermón Oxfam per lluitar contra la pobresa. Aquest esdeveniment es va celebrar al nostre país l'any 2011 per primera vegada. Enguany tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril a Girona on els equips de 4 persones hauran de cobrir un recorregut de 100 Km. En aquesta edició de la Trailwalker participen dos equips de la ciutat vinculats a les entitats organitzadores. Els participants santboians s'afegiran als prop de 400 equips que s'enfrontaran a aquest repte esportiu.

La inscripció a l'acte esportiu ja està tancada. La recaptació recollida mitjançant les inscripcions i les aportacions econòmiques de l'anomenat "Dorsal 0" aniran destinades a projectes de construcció de pous d'aigua que Intermón Oxfam realitza a l'Àfrica. La sortida d'aquesta singular iniciativa tindrà lloc a la plaça Mercè Rodoreda a les 20 h.

03 d'abril de 2014|
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios