www.elllobregat.com
Molins de Rei ja es prepara per a la Setmana Santa

Molins de Rei ja es prepara per a la Setmana Santa

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Vigília, el dissabte 12 d’abril a la Parròquia Sant Miquel, obre l’agenda religiosa per la Setmana Santa d’enguany.
La Setmana Santa arriba, aquest any, amb un mes de primavera consumat, el que convida a pensar en el bon temps que acompanyarà a aquestes dates festives. Els diferents consistoris de la comarca ja preparen les seves agendes religioses com és el cas de Molins de Rei que obrirà la setmana de record de la mort de Jesús amb la Vigília a la Parròquia de Sant Miquel, el dissabte 12 d’abril a les 20:30 hores. A partir d’aquí, tot un recull de misses i actes tradicionals que començarà ja aquest proper cap de setmana amb la celebració de diumenge de rams i la corresponent benedicció (a la plaça de la Parròquia Sant Miquel).

A partir d’aquí s’haurà d’esperar als tradicionals dies sants. Dijous s’organitzarà la Missa del Sant Sopar amb una col•lecta per a Càritas parroquial a Sant Bartomeu de la Quadra (19:30) i Sant Miquel Arcàngel (20:30); a Divendres Sant s’oferirà la Pregària del Viacrucis als carrers del voltant de l’esglèsia Sant Miquel (a les 10 del matí), amb una nova col•lecta, aquest cop, per a Terra Santa; el que mostra que la solidaritat tornarà a tenir un paper important, en aquest cas concret, a Molins de Rei; i la Vetlla Pasqual tancarà la nit de dissabte.

Les festes de Setmana Santa, com és habitual, es donaran per concloses el diumenge de Pasqua amb l’Eucaristia de Pasqua tradicional, que aquí a Catalunya s’allarga fins dilluns com a dia festiu.

08 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios