www.elllobregat.com

Felicitats Santboians !

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

CiU Sant Boi estem satisfets i orgullosos per una sèrie d’aconteixements que plegats hem aconseguit, a continuació en detallarem dos exemples clars:


En primer lloc, hem aconseguit, conjuntament amb un elevat nombre d’entitats de la vila, que l’ajuntament faci marxa enrere en el seu projecte d’enderrocar el teatre de l’ Ateneu Santboià. Volem fer un reconeixement a l’esforç i compromís que l’entitat Amics de l’Ateneu ha estat duent a terme durant aquest temps per treballar amb un objectiu: aturar l’enderrocament de l’Ateneu. El camí s’ha aconseguit gràcies a la constància i al treball en bloc que s’ha fet juntament amb altres entitats , la força d’una sola veu ha fet possible aquest canvi per part de l’ajuntament.

En segon lloc, hem aconseguit que el preu abusiu que tenien els pisos de protecció oficial del Llor de Sant Boi passin a ser de preu just i digne. Aquesta rectificació ha estat possible gràcies a la pressió que des de la plataforma afectats per l’hipoteca ha realitzat, CIU Sant Boi ha recolzat fermament i amb fidel compromís aquesta reivindicació i la defensada en repetides vegades als plens municipals. Tenir els pisos oficials més cars de Catalunya no és un motiu per estar orgullós, tot el contrari, hem sentit vergonya per la manera de com s’estava gestionant aquest tema per part de l’ajuntament que posava per davant els seus interessos als dels seus ciutadans i ciutadanes.

Des del grup municipal de CIU volem recordar que continuem treballant per i amb vosaltres, però no ho podem fer sols, necessitem que camineu al nostre costat.
CiU Sant Boi us desitja un molt bona Diada de Sant Jordi!

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(2)

+
0 comentarios