www.elllobregat.com

Gavà engega amb èxit al segona fase del FitJove

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
FitJove és una experiència pilot per prevenir els hàbits no saludables a travès de l’activitat física. A Gavà, 40 alumnes dels instituts Bruguers i El Calamot poden accedir a les activitats dirigides de la Zona Esportiva Diagonal durant dues tardes a la setmana
El programa FitJove per a la prevenció dels hàbits no saludables entre els joves a través de l’activitat física continua amb el seu programa i ja es troba a la segona fase, la qual ha tingut una molt bona acollida entre l’alumnat de Gavà, ciutat que acull aquesta experiència pilot que es porta a terme aquest curs a altres tres municipis barcelonins.

En aquesta segona fase del FitJove, es proposa als 40 joves participants diferents activitats dirigides a les instal·lacions de la Zona Esportiva Diagonal durant dues tardes a la setmana. La bona resposta dels alumnes dels instituts Bruguers i Calamot, un total de 7 nois i 33 noies nascuts entre els anys 1996 i 1998, ha obligat a redefinir les activitats incloses, que es desenvolupen els dimecres i els divendres.

Així, els dimecres poden triar entre dues opcions. La primera consisteix en participar en activitats dirigides de 16.30 a 17.30 hores de ciclo i bodyshape a les sales 1 i 2 de la
Nova Piscina Municipal. La segona suposa l’accés a la sala fitness de l’Estadi Municipal la Bòbila, amb un límit de 10 persones, de 16.30 a 17.20 hores.

Per als divendres, les propostes consistiexen en activitats dirigides a la sala 1 de 16.30 a 17.20 hores, o bé activitat aquàtica lliure, de 16.30 a 17.30 hores.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios